Gepubliceerd op 18 november 2023

Modieuze bril 

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Eigentijdse brillencollecties gecreëerd door ambachtslieden en ontwerpers die gebruik maken van edele materialen zoals celluloseacetaat, titanium, goud, zilver, buffelhoorn en unieke expertise weerspiegelen het DNA van deze optometristen, die in heel Brussel geliefd zijn.
De "Dita" labels, de discrete luxe die de klassiekers opnieuw uitvindt "Anne et Valentin", de unieke combinatie van kleuren, vormen en materialen van "Jacques Mare Mage", de brillen gemaakt in beperkte series van zeldzame elegantie "John Dalia", de absolute chic gemodelleerd met Parijse savoir-faire "Matsuda", de perfecte combinatie van vintage en futuristisch design "Garrett Leight", Californisch hippie chic design of "Delirious Eyewear", Italiaanse "no brand" buffelhoorn brillen, allemaal hebben ze dat beetje uniek dat we luxe noemen.
Al deze collecties worden elk seizoen zorgvuldig geselecteerd en vernieuwd in lijn met de laatste trends, terwijl we altijd oog houden voor de kwaliteit en het gevoel voor perfectie van de ambachtslieden-creators.
Bij Winston Optique staan expertise en ervaring ten dienste van onze ogen. Gespecialiseerde diensten - visueel onderzoek, het aanmeten van contactlenzen en slechtziendheid - liggen naast elkaar.Karim, een specialist in stijl en trends, maakt er een erezaak van om het montuur aan te bevelen dat het best de persoonlijkheid van elk individu weerspiegelt.