Gepubliceerd op 7 februari 2024

Sauvage Mencare van Dior, De kracht van de cactus

Door High Level Communication
Deel op Delen op Linkedin

ALLE KRACHT VAN HET WILDE IN DE LIEFDE VOOR DE NATUUR

Sauvage, geboren uit de woestijn en de wind, is de iconische geur van onvervalste mannelijkheid. Ingebed in de onmetelijkheid van het buitenleven, weet Sauvage grenzen te verleggen en de onbelemmerde natuur tot de zijne te maken. Sauvage staat open voor alle baanbrekende uitdagingen, verkent nieuwe gebieden en heeft een originele1en innovatieve huidverzorgingslijn gecreëerd, speciaal ontworpen voor mannen: natuurlijk, intuïtief en effectief, de Sauvage Mencare lijn houdt rekening met het unieke karakter van hun huid, de behoeften en de complexiteit ervan.

Sauvage Mencare, de nieuwe verzorgingslijn van Dior, haalt zijn inspiratie uit de kracht en de veerkracht van de cactus, de iconische woestijnplant. Met zijn bewonderenswaardige vitaliteit en unieke vermogen om in extreme omstandigheden te overleven, wordt de cactus het symbool van de kracht en bescherming die mannen zoeken voor hun huid.

Sauvage Mencare heeft een trio ontwikkeld met hydraterende, voedende en beschermende plantenextracten uit het hart van de cactus.

REINIGER, LOTION, SERUM

Dit trio vormt een compleet huidverzorgingsritueel, afgestemd op de specifieke behoeften van de mannenhuid. Met natuurlijke ingrediënten en cactusextracten bieden deze producten een diepe hydratatie, een intense voeding en een langdurige bescherming tegen agressieve invloeden van buitenaf. Met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten belichaamt deze huidverzorgingslijn het streven van Dior naar kwaliteit en doeltreffendheid.

Sauvage Mencare is zich bewust van de uitdagingen waarmee de mannenhuid dagelijks te maken heeft en biedt oplossingen die gemakkelijk in het gebruik zijn en effectief zijn op de lange termijn. Of het nu gaat om de zuiverende reiniger, de tonifiërende lotion of het antiverouderingsserum, elk product biedt een unieke zintuiglijke ervaring, doordrenkt met de betoverende noten van Sauvage. Door de werking van twee superkrachtige actieve ingrediënten uit de cactus te combineren, garandeert deze huidverzorgingslijn een voortdurende hydratatie en een optimale bescherming tegen huidveroudering.

PRAKTISCHE, ELEGANTE VERPAKKING

De iconische middernachtblauwe flessen van Sauvage passen harmonieus in de badkamerruimte, in lijn met de strakke esthetiek van het merk. De Serum- en Lotioncontainers zijn gemaakt van glas van hoge kwaliteit en voegen een vleugje verfijning toe aan de geuren, terwijl de Cleanser gemakkelijk onder de douche geschoven kan worden voor handig gebruik. Met glanzend zwarte pompen versierd met de beroemde gadroons van de Sauvage geuren, bieden deze flessen een perfecte combinatie van elegantie, stevigheid en gebruiksgemak, waarbij precies de juiste hoeveelheid product wordt afgegeven voor een precieze toepassing op het gezicht.

EEN NIEUWE DIOR TUIN

De eerste Dior Garden gewijd aan mannen bloeit op Lanzarote, waar azuurblauw water zich vermengt met het lavalandschap en de donkere aarde van dit mysterieuze Canarische eiland. Lanzarote is de ideale locatie voor het kweken van Dior cactussen en belichaamt de ambitie van het merk om zijn netwerk van Dior Gardens te ontwikkelen en nieuwe horizonten te verkennen. Volgens de principes van regeneratieve landbouw worden de cactussen met de hand gekweekt, zonder chemicaliën of pesticiden en met een minimaal gebruik van water. Deze veerkrachtige plant, die zijn energie uit de nacht haalt om in dorre omstandigheden te overleven, wordt zo een kostbare bron van krachtige actieve ingrediënten voor de mannenhuid.

PARFUMS VAN CHRISTIAN DIOR

www.dior.com