Gepubliceerd op 23 februari 2024

Fierce, de gedurfde, iconische geur van Abercrombie & Fitch

Door High Level Communication
Deel op Delen op Linkedin

New York, NY (december 2023) - Inter Parfums, Inc. kondigde onlangs een sensationele nieuwe toevoeging aan haar catalogus van luxe geuren aan: het legendarische Fierce by Abercrombie & Fitch. De samenwerking, die in december 2023 van start gaat, markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van de selectieve geurenmarkt.

Fierce, gelanceerd in 2002, werd al snel een succesverhaal dankzij de kenmerkende mix van Sea Breeze, sandelhout en sensuele muskusnoten. Het succes blijft groeien, grotendeels dankzij de mannelijke signatuur en het onvergetelijke spoor.

Jean Madar, CEO van Inter Parfums, Inc. toonde zich trots op deze belangrijke toevoeging aan hun distributiecatalogus. Hij benadrukte het belang van het voortzetten van het iconische erfgoed van Fierce met de loyale gemeenschap van het merk, terwijl de toegankelijkheid wordt uitgebreid naar nieuwe generaties geurliefhebbers.

Als onderdeel van de overeenkomst zal de initiële distributie van Fierce zich richten op bepaalde belangrijke markten. Vanaf februari 2024 zal deze dekking echter worden uitgebreid naar andere regio's, waaronder de Benelux, met exclusiviteit bij INNO en ICI Paris XL. Daarnaast zal de distributie van derivaten van de Fierce-familie ook in deze latere fase worden opgenomen.

Carlos Benaim, Master Perfumer bij IFF en bedenker van Fierce, beschreef de geur als een ware weerspiegeling van de gedurfde en ontwrichtende essentie van het merk Abercrombie & Fitch. Hij benadrukte de voortdurende relevantie van Fierce, dankzij de klassieke en tijdloze structuur, die vandaag de dag nog net zo boeiend is als in de begindagen.

Over Inter Parfums, Inc:

Inter Parfums, Inc. werd opgericht in 1982 en staat bekend om haar expertise in het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige geuren onder licentie voor een reeks prestigieuze merken. Met een portfolio dat namen omvat als Coach, Jimmy Choo en Montblanc, versterkt de toevoeging van Fierce haar positie als leider in de wereldwijde markt van luxe parfums.

Aanvullende informatie: 

Geuren : Zeebries, sandelhout en sensuele muskus.

Exclusief te koop vanaf februari 2024

BE prijs : 

  • EDC 100ml: €94
  • EDC 50ml: €69
  • EDC 30ml: €58

LU prijs : 

  • EDC 100ml: €90,89
  • EDC 50ml: €66,72
  • EDC 30ml: €56,08