Bijgewerkt op 22 maart 2024

Carcasse, de kunst van uitzonderlijk vlees breidt uit naar Knokke-Heist

Door High Level Communication
Deel op Delen op Linkedin

Goed nieuws voor liefhebbers van topvlees: Carcasse, het steakrestaurant van slager Hendrik Dierendonck en chef-kok Timon Michiels in Sint-Idesbald, opent op 27 juni officieel zijn deuren in Knokke-Heist. In 2023 kreeg Carcasse de prestigieuze titel van derde beste steakrestaurant ter wereld. Op het wereldpodium is het het beste van Europa. Met een Michelinster en een indrukwekkende score van 14,5/20 in de Gault & Millau gids belooft ook deze nieuwe vestiging een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Trouw aan hun concept, Carcasse in Knokke-Heist dezelfde unieke ervaring, dezelfde kwaliteit en dezelfde kaart bieden als in Sint-Idesbald. Timon Michiels en Hendrik Dierendonck leggen uit:"Ons doel is om dezelfde hoogstaande culinaire ervaring te bieden als Carcasse in Sint-Idesbald. We zullen ons blijven onderscheiden door te focussenop kwaliteitsvolle gerechten die perfect samengaan met groenten, in plaats van de traditionele Chips met saus." Zo hopen ze hun gasten te blijven verrassen. Bovendien wordt de integriteit van de 'head-to-toe'-filosofie behouden, waarbij elk stuk vlees optimaal wordt gebruikt met dierenwelzijn in het achterhoofd, zonder verspilling.

DR

 

DR

In lijn met het restaurantconcept in Sint-Idesbald zal Carcasse in Knokke-Heist een toonbank hebben waar klanten vlees- en vleeswarenproducten kunnen kopen om mee te nemen. Zo kunnen klanten niet alleen in het restaurant, maar ook thuis van hun eten genieten.


Artikel geschreven door L'Eventail redactie, gepubliceerd op Eventail.be. Vind andere artikels over gastronomie, de gotha, erfgoed, mode, interieur, kunst en cultuur en ondernemerschap op www.eventail.be.