Terug naar de basis om het essentiële naar boven te halen
Pierre Marcolini, tweevoudig wereldkampioen gebak, heeft een collectie gebak gecreëerd die een terugkeer naar zijn eerste liefde markeert .
Hij onthult zijn nieuwe menu, een viering van patisserie aan de hand van vier essentials: de Merveilleux, de Kumo, de Éclipse en de Éclair. Elk van deze desserts wordt gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit, voor een menu dat verandert met de seizoenen om het ritme van de natuur te volgen. Deze gereduceerde, suikerarme aanpak brengt de essentie van ons gebak naar boven en belooft een smaakervaring die je zintuigen in verrukking zal brengen.
De wonderbaarlijke
“Het is de taart uit mijn kindertijd. Als kind kon ik zelfs speelgoed ruilen voor een prachtige” – Pierre Marcolini
8 variaties: Grand Cru Chocolade – Karamel – Grand Cru Vanille – Abrikoos Lavendel – Kokos Framboos – Aardbei Rabarber – Notenkraker – Pistache
De Kumo
“Ons kenmerkende gebakje “Kumo”, of wolk in het Japans, is de belofte van een luchtig gebakje geïnspireerd door Pierre Marcolini’s vele reizen naar het land van de rijzende zon.
Een hazelnootkoekje, natuurlijk glutenvrij, licht en knapperig, een Grand Cru chocoladeganache, een lichte hazelnootcrème of, afhankelijk van de smaak, een lichte vruchtencompote.
Bovenop dit lichte genot ligt een schijfje chocolade dat het dessert afsluit.
10 variaties: Grand Cru Chocolade – Karamel – Grand Cru Vanille – Mango Yuzu – Koffie – Notenkraker – Pistache – Framboos – Citroen – Bruin
De Eclips
De Eclipses taartjes van Pierre Marcolini zijn een ode aan smaak en verfijning.
Een exquise frangipane met chocolade, hazelnoten of uitbarstingen van fruit wordt onthuld op een krokante korst van zandkoekjes. Ontdek vervolgens een luchtige mousse van Grand Cru chocolade, Madagaskar vanille of twee citroenen die delicaat rusten op een schijfje van de huischocolade.
5 variaties: Grand Cru Chocolade – Piëmonte Hazelnoot – Hazelnoot Koffie – Mango Citroen – Grand Cru Vanille Pistache
L’Eclair
“Het meest toegankelijke dessert ter wereld, waarvoor een beheersing van de klassiekers nodig is” – Pierre Marcolini
5 variaties: Grand Cru Chocolade – Grand Cru Vanille – Notenkraker – Karamel – Twee Citroenen