Gastronomie & Wijnkunde

Ierse biologische zalm
Ierse biologische zalm

Ierland is de op twee na grootste zalmproducent van het Europese continent. Het produceert echter slechts 1% van de Europese zalm, ver achter Noorwegen en Schotland. Alle kwekerijen op het eiland produceren volgensbiologische landbouwspecificaties, waardoor…

Lees meer
749 480 High Level Communications
Teeling Whiskey
Teeling Whiskey

Nazaten van Walter Teeling, een beroemde whiskeyproducent in de 18e eeuw, Jack en Stephen Teeling openden met trots hun nieuwe distilleerderij in 2015. De nieuwe Teeling Whiskey wordt geproduceerd in de buurt van de oorspronkelijke…

Lees meer
333 332 High Level Communications
Belga Queen is terug!
Belga Queen is terug!

De iconische deuren van de Belga Queen, gelegen in hartje Brussel, gaan opnieuw open. Na een afwezigheid van 3 jaar kunnen Brusselaars en bezoekers eindelijk genieten van wat deze historische locatie te bieden heeft.De nieuwe…

Lees meer
2048 2560 High Level Communications
Le Chant d’Eole, alweer ‘Beste Belgische Wijn’!
Le Chant d’Eole, alweer ‘Beste Belgische Wijn’!

Wedstrijd na wedstrijd bevestigt het uitzonderlijke karakter van de bubbels van Chant d'Eole ! Deze keer was het op de Beste Belgische Wijn wedstrijd, georganiseerd door de VVS, dat Chant d'Eole eruit sprong! Uitgeroepen tot…

Lees meer
1080 1080 High Level Communications
Maison D. : Onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding
Maison D. : Onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding

Door Thibault Balthazar Dit jaar neemt Playgolf je mee op een tocht langs de "grandes maisons" van België. Lokale instellingen die je, dankzij hun liefde voor de keuken, binnenlaten in het paleis van de gastronomie.…

Lees meer
1707 2560 High Level Communications
Bernard Massard, 100 jaar emoties en familieverhalen
Bernard Massard, 100 jaar emoties en familieverhalen

In 2021 vierde Bernard-Massard zijn honderdste verjaardag en voor ons was dat een gelegenheid om terug te blikken op een eeuw geschiedenis en vooruitgang. Dit familiebedrijf, dat in 1921 werd opgericht door Jean Bernard-Massard en…

Lees meer
1878 1937 High Level Communications
Chant d’Eole, het landgoed geëerd in de Gault & Millau!
Chant d’Eole, het landgoed geëerd in de Gault & Millau!

Met twee "coups de cœur" en een Belgische Wijnprijs schittert Chant d'Eole op de pagina's van Gault & Millau. Twee cuvées vielen in de prijzen: Cuvée Réserve 2018 en Brut Blanc de Blancs. De Cuvée…

Lees meer
2048 1365 High Level Communications
DE NIEUWE PATISSIER BIJ PIERRE MARCOLINI
DE NIEUWE PATISSIER BIJ PIERRE MARCOLINI

Terug naar de basis om het essentiële naar boven te halen Pierre Marcolini, tweevoudig wereldkampioen gebak, heeft een collectie gebak gecreëerd die een terugkeer naar zijn eerste liefde markeert . Hij onthult zijn nieuwe menu,…

Lees meer
1334 2000 High Level Communications
Een prinselijke zomer voor Chant d’Éole in Belœil
Een prinselijke zomer voor Chant d’Éole in Belœil

Ter gelegenheid van de Nocturnales van Luc Petit en zijn show 'Around the World in 80 Days', die van 25 juli tot 18 augustus in het Château de Belœil wordt opgevoerd, opent het Domaine du…

Lees meer
1024 681 High Level Communications
Ampersand en Best Wine Auctions bundelen hun krachten
Ampersand en Best Wine Auctions bundelen hun krachten

Beste wijnliefhebber, We zijn verheugd om spannend nieuws met u te delen. Jochen De Vylder van Ampersand Wijnveilingen en Chris Thiran van Best Wine Auctions hebben besloten hun krachten te bundelen. Jochen De Vylder, die…

Lees meer
1772 749 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.