Het restaurant La Truffe Noire, een instituut op een steenworp van de Ab-baye de La Cambre, sublimeert truffels in al hun vormen sinds 1988. U kunt deze zwarte diamant ontdekken in de signatuurgerechten van het restaurant, zoals de carpaccio van Bleues des Prés die voor u wordt bereid door onze maître de maison, onze ravioli met twee selderies en truffelschuim, onze truffelcroque au sel, een klassieker voor truffelliefhebbers, of in het hart van een door ons gerijpte brillat-savarin. Naast de grote klassiekers zet het team al zijn knowhow in om moderne en originele versies van deze prachtige paddenstoel te creëren, met respect voor de tradities en codes van de Franse keuken. Voor een zakenlunch, een speciale gelegenheid, een diner voor twee, La Truffe Noire verwelkomt u in zijn elegante, warme maison de maître in blauwe tinten.
Terkamerenlaan 12, 1000 Brussel – 02/640.44.22
reservation@truffenoire.com – www.truffenoire.com
Open van dinsdag tot vrijdag van 12.00 tot 14.15 en van maandag tot zaterdag van 19.00 tot 21.45