Maison Nihoul, vakmanschap van kwaliteit

Maison Nihoul, vakmanschap van kwaliteit

Al 125 jaar lang geeft de expertise van vier generaties banketbakkers hun pralines, entremets, viennoiseries en koekjes de belofte van traditionele, ambachtelijke kwaliteit. Misérable, Javanais, Paris-Brest, Merveilleux, tarte au citron, capucins, friands, moques, donkere en melkchocolade, Piemontese hazelnootpralines… Deze recepten worden ontwikkeld door de patissiers van het huis en gemaakt in hun atelier in het hart van Elsene. Maison Nihoul biedt ook kerststammen, sinterklaaspralines en speculaas, galettes des rois en paaschocolaatjes, volgens een lange traditie van feestelijke producten. Zoveel smaken om de smaakpapillen te prikkelen.

768 512 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.