The Jane, een uniek restaurant in België!

The Jane, een uniek restaurant in België!

The Jane is het Antwerpse tweesterrenrestaurant van chef-kok Sergio Herman. The Jane, gehuisvest in de voormalige kapel van het militair hospitaal, opende zijn deuren voor het eerst in 2014 en biedt een unieke combinatie van gastronomie van topniveau, toegankelijk voor een breed publiek!

De sfeer van het restaurant is verdeeld over verschillende verdiepingen, allemaal in een trendy en gezellige stijl. De voormalige kapel van het militair hospitaal is volledig gerenoveerd, waardoor het restaurant een heel bijzondere setting heeft gekregen.

De Jane is zowel modern als luxueus en biedt gasten een decor waar ze nooit genoeg van zullen krijgen, met het sublieme hoge plafond, de grandioze kroonluchter en het originele uitzicht op een glazen kooi die toevallig de keuken is.

In de keuken heeft chef-kok Nick Bril een explosief menu samengesteld van eenvoudige gerechten met krachtige smaken.

The Jane is een duidelijke uitnodiging om te ontsnappen, met een keuken geïnspireerd door Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Maar The Jane is niet alleen een restaurant. Het is ook de thuisbasis van de Upper Room Bar. De Upper Room Bar is een plek waar gasten kunnen gaan zitten en à la carte gerechten kunnen kiezen in een levendige, muzikale en onconventionele omgeving.

“The Jane Table”, gelegen op de 4e verdieping, geeft je de indruk dat je je op het dak van een Brooklyn loft bevindt. Deze nieuwe hotspot brengt ondernemers uit de creatieve, innovatieve en gastronomische scene samen in zeven gerenoveerde industriële kantoren.

Duurzaamheid is een van de dingen waar The Jane zich echt voor inzet. “The Upper Roof Top is een stadstuin op het dak van het gebouw onder leiding van boer Bram Stessel van De Volle Grond. Tijdens het zomerseizoen plukt hij twee keer per dag nieuwe verse kruiden en bloemen om de versheid van de gerechten te verbeteren.

“The Upper Roof Top is een daktuin onder toezicht van boer Bram Stessel. Tijdens het zomerseizoen plukken Bram Stessel en zijn team twee keer per dag verse kruiden en bloemen om de gerechten nog verser te maken.

Zoals je misschien al hebt geraden, heeft elke verdieping zijn eigen unieke functie!

Een tip: reserveer ruim van tevoren, want de wachttijd kan oplopen tot drie maanden. Maar zoals je ziet is The Jane dé place to be van Antwerpen!

Voor meer informatie
Restaurant The Jane
1, Paradeplein
2018 Antwerpen
03/808 44 65
www.thejaneantwerp.com

1189 669 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.