Open sinds 2018 in Ukkel, in de wijk Fort Jaco, biedt deWineClub nu een bistronomisch restaurant.Chef NicolasTiteux, die heeft gewerkt in enkele van de beste restaurants in België en in het buitenland, nam zijn intrek in het voorjaar van 2022. DeWineClub, bedacht en ontwikkeld door NicolasMeeùs,is uitgebreid met Fabien De Koninck, voor wie wijn een generator van emoties is.De wijnen die hij voorstelt passen perfect bij de inventieve gerechten van NicolasTiteux. Het restaurant is uitgebreid met een wijnbar, zodat u kunt genieten van verschillende ‘momenten’, van een aperitief tot een maaltijd en niet te vergeten een drankje na het diner.Het restaurant is via een trap verbonden met de bar, wat het een exclusieve uitstraling geeft en de barklanten laat genieten van een meer feestelijke sfeer. Het is niet ongebruikelijk dat sommige mensen zich bij de anderen voegen en vice versa. Terwijl Fabien een wijnkaart aanbiedt die gebaseerd is op het plezier van ontdekken en het prikkelen van de zintuigen met wijnen uit duurzame wijnbouw, biedt NicolasTiteuxeen toegankelijke, marktgedreven, seizoensgebonden keuken.Het menu, dat regelmatig verandert, biedt een beperkte keuze aan voor- en hoofdgerechten, ergens tussen bistro en gastronomie in. Het wijnbar menu daarentegen is beproefd en verandert weinig met de seizoenen.”Na meer dan 4 jaar zaken doen weten we wat verkoopt en wat niet, maar we proberen onze klanten altijd te verrassen”. Nicolas, de eigenaar, sluit af door erop te wijzen dat “het belangrijkste bij deWineClub is om onze klanten uit te nodigen om een gelukkig moment door te brengen in een feestelijke, familiale sfeer, met een team dat veel zorg besteedt en alleen kwaliteitsproducten aanbiedt”.Het huis organiseert ook wijngerelateerde evenementen: masterclasses, sommelieravonden, proeverijen of intieme ontmoetingen met een wijnhuis of wijnmaker… Een geweldige manier voor Fabien om zijn passie te delen met deWineClubgemeenschap.