Vleesliefhebbers, Meat bar is voor jullie!

Vleesliefhebbers, Meat bar is voor jullie!

Meat bar, dit trendy restaurant in Sint-Lambrechts-Woluwe, brengt vleesliefhebbers en -kenners samen. Chef Lejeune en zijn partner Virginie Essers bieden een reeks specialiteiten om te proeven.

Quentin Mailet van EquinoxLightPhoto nam foto’s van Meat Bar restaurant, team en chef-kok in Brussel, februari 2020

Tijdens verschillende culinaire expedities raakte het koppel steeds meer geïnteresseerd in verschillende soorten vlees. Samen besloten ze hun onderzoek nog verder uit te breiden en ontdekten ze uitzonderlijke producten, verschillende rijpingstechnieken en verschillende manieren om het vlees te bewerken, waaronder houtgestookt koken.

Quentin Mailet van EquinoxLightPhoto nam foto’s van Meat Bar restaurant, team en chef-kok in Brussel, februari 2020


Een authentiek concept
Door de rijpingsruimte door de glazen vloer te laten zien, geeft Meat Bar klanten de kans om het rijpingsproces te ontdekken. Gerijpt en opgehangen boven een nest van Belgische eikenschilfers, blijven de stukken vlees daar tussen de 4 en 7 weken, afhankelijk van het type. Chef Kevin Lejeune maakt een drastische selectie van vlees van traceerbare oorsprong, allemaal gekweekt met respect voor de dieren.


Proef het vlees van je keuze
Het gekozen stuk vlees wordt boven een houtvuur gegaard en geserveerd met het garnituur en de saus van je keuze. Meat Bar biedt altijd drie soorten aardappelen en drie groentebereidingen voor bij het vlees.

Quentin Mailet van EquinoxLightPhoto nam foto’s van Meat Bar restaurant, team en chef-kok in Brussel, februari 2020


Heerlijke catering
Meat Bar biedt een cateringservice. De chef biedt een selectie van kant-en-klare gerechten: kwaliteitsvlees bereid in saus met seizoensgroenten. Je kunt er ook wijn, zelfgebakken brood, fijne vleeswaren en kazen en desserts zoals een romige chocolademousse kopen.

Quentin Mailet van EquinoxLightPhoto nam foto’s van Meat Bar restaurant, team en chef-kok in Brussel, februari 2020

Vleesbar
Georges Henrilaan 250
1200 Sint-Lambertus-Woluwe
+32 (0)2 734 42 03
Open van dinsdag tot zaterdag van 12.00 tot 14.30 en van 18.30 tot 22.00.
www.meat-bar.be

667 1000 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.