Bijgewerkt op 8 mei 2023

Fijnproevers escapade in Durbuy

Door High Level Communication
Deel op Delen op Linkedin

Durbuy mag dan het kleinste stadje ter wereld zijn, je zult hier niet verhongeren! In dit kleine middeleeuwse stadje zult u keuze te over hebben! Ontdek deze kleine gastronomische haltes tijdens uw bezoek aan Durbuy.

La Table de Manon
La Table de Manon is een geweldig liefdesverhaal! Een verhaal tussen twee liefhebbers van gastronomie en de geneugten des levens. Na in een aantal prestigieuze etablissementen te hebben gewerkt, besloten zij hun eigen weg te gaan. David en Manon zullen u een kleine kaart aanbieden, maar met uitsluitend verse producten, en u zult mengsels van land en zee kunnen proeven die u niet onverschillig zullen laten.
www.latabledemanon.com

Le Sanglier des Ardennes
Nadat u de nacht in een uitzonderlijk kader hebt doorgebracht en van de spa van het hotel hebt genoten, kunt u naar het gastronomisch restaurant van het hotel gaan om van een uitzonderlijke maaltijd te genieten: kreeft, wagyu... uitzonderlijke gerechten voor een uitzonderlijke avond!
www.sanglier-des-ardennes.be

Le Clos des Recollets
Baby kreeft, rode tonijn, rundercarpaccio... producten bewerkt met finesse en kennis van zaken. Uw eerste bezoek zal ongetwijfeld niet uw laatste zijn!
www.closdesrecollets.be

De Jachthoorn
U moet iets verder weg van Durbuy gaan en het dorp Wéris bezoeken om deze prachtige plek te ontdekken. Het restaurant is een familieaangelegenheid: overgrootvader, overgrootmoeder, ouders, koken zit in de aderen van de chef-kok die niemand minder is dan de eigenaar van het etablissement. Seizoens- en streekproducten, u zult niet teleurgesteld zijn!
www.lecordechasse.be

We weten al waar we ons volgende weekend zullen doorbrengen!