Gepubliceerd op 17 april 2023

5 boeken om te lezen voor een succesvolle carrière

Door High Level Communication
Deel op Delen op Linkedin

Soms heb je een helpende hand nodig om te beginnen, en deze 5 boeken over succes zullen je zeker de sleutels aanreiken.  

Rijke vader, arme vader - Robert T. Kiyosaki
Dit is een interessante kijk op de maatschappij die de lezer helpt zich de realiteit eigen te maken, zodat hij of zij kan handelen en reageren. Het zal uw denkwijze veranderen en het beste in u naar boven brengen vanuit een persoonlijk perspectief met als doel uw financiële toekomst te beïnvloeden.

De 7 gewoonten van effectieve mensen - Stephen Covey
Deze methode, ontwikkeld door Stephen R Covey, stelt een nieuwe aanpak voor die werkt op de hefbomen van persoonlijke en interpersoonlijke doeltreffendheid. Het verbetert het vermogen om met verandering om te gaan, biedt de middelen om relaties van wederzijds vertrouwen tot stand te brengen om effectief teamwerk op te bouwen en pakt conflictoplossing aan.

De 4-urige werkweek - Tim Ferris
Door zijn eigen ervaring vertelt Timothy Ferriss ons hoe we beter kunnen leven terwijl we professioneel slagen. Het idee om meer te verdienen door minder te werken is aantrekkelijk, en dat is waar dit boek over gaat. Werk zal niet langer een karwei zijn, het leven zal in zijn mooiste aspecten worden gewaardeerd, u zult meer tijd voor uzelf krijgen, het is een grand slam op weg naar een vervuld leven en een succesvolle carrière.

Denk en groei rijk - Napoleon Hill
Napoleon Hill interviewde meer dan honderd van de meest invloedrijke mensen van zijn tijd om de geheimen te ontdekken die tot hun succes leidden. Hij heeft ze meer dan 30 jaar van zijn leven bestudeerd. Zijn studie van deze "beste praktijken" was revolutionair in een wereld waarin algemeen werd aangenomen dat grote rijkdom het resultaat was van een combinatie van hebzucht en geluk.

Cruciale Gesprekken, Dingen Weten en Durven Te Zeggen - Patterson, Grenny, Mc Millan, Switzler
Aan de hand van studies, getuigenissen, tests en realistische voorbeelden helpt dit boek u te anticiperen op gesprekken die zuur kunnen worden, door ze om te buigen naar een meer kwalitatieve discussie. Dit boek is uw gids bij het voorbereiden en voeren van een gesprek waar veel op het spel staat.

Het enige wat je hoeft te doen is ze...