Bijgewerkt op 7 mei 2021

De smaak van nieuw!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Met een nieuwe zomer in het verschiet wil de redactie van Gentlemen & Ladies het een en ander rechtzetten. Na een lang en moeilijk jaar van opsluiting, waarin reizen, escapades, restaurants, cultuur en entertainment opzij werden gezet, laten we nu naar de toekomst kijken!
Vanaf nu publiceren we elke maand een speciale Nieuwsbrief Heren & Dames. Deze zal gaan over lifestyle, design, welzijn, eten, mode, luxe, auto's, business, en nog veel meer... Uiteraard zal dit alles in het teken staan van het tijdschrift dat de inspiratiebron vormde. Tegelijkertijd zal ons nieuwste nummer de komende dagen in de boekhandel verschijnen, hopelijk vergezeld van de warme zon die we hebben gemist.
In dit lentenummer maken we er een erezaak van om de smaak van het Leven en zijn verdiensten te herstellen. Ja, de terrassen zijn weer open, ja, de vogels zingen, ja, de zon schijnt. Kortom: ja, het leven probeert eindelijk weer normaal te worden!
Om u de smaak van elders te laten proeven, trekt u naar de woestijnen vanSaoedi-Arabië of de Fjorden van Groenland aan boord van elektrische 4×4's, op ongelooflijke off-road routes. Ook op het water, waar u met de haren in de wind kunt varen op een luxe jacht met innovatieve stilistische en functionele kenmerken. En ten slotte in Italië, waar u, van de oevers van het Comomeer tot het Verdura Resort op Sicilië, via de Golf van Napels, zult bezwijken onder de magie van deze plaatsen die rijk zijn aan geschiedenis en schoonheid.
Aan het begin van het magazine ontdekt u ook onze selectie "Tailormade Exclusives", waarin wij u de must-have producten van het moment presenteren, evenals een staalkaart van de laatste modetrends die zo snel mogelijk moeten worden overgenomen om de heropening van de wereld te vieren.
Zoals gewoonlijk biedt Gentlemen & Ladies u weer een blik op prominente persoonlijkheden, zoals deze mooie jonge vrouwen van de gotha, die muze zijn geworden van prestigieuze merken.
Ter afsluiting maken we een wandeling langs de kades en in de havens, in gezelschap van de Belgische kunstenaar Didier Engels, die de bijzondere sfeer ervan in zijn kleurrijke werken heeft vereeuwigd...
Laten we ons verheugen: genoegens worden vandaag (opnieuw) geboren en het is meer dan ooit tijd om ervan te genieten!

Heren & Dames Nieuwsbrief nr. 1 van woensdag 19 mei 2021, Geschreven door Shana Devleschoudere, ConsumActrice.