Bijgewerkt op 7 november 2022

Passie voor expertise

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Voordat Immo Cambier de Nil een van de meest erkende makelaars aan de kust is, is het vooral een familiebedrijf.

Cambier de Nil

Roland de Nil was de initiatiefnemer van het makelaarskantoor. Hij is waarschijnlijk degene die de hele familie zin heeft gegeven in het metselen en hij is vooral degene die op het idee kwam om een makelaarskantoor te openen aan de kust, in Duinbergen, vanwege zijn klanten die een woning wilden kopen in Knokke-Heist.

Immo De Nil werd in het begin van de jaren zestig opgericht en kreeg later gezelschap van de kantoren aan het Albertplein en de Zeedijk.

FAMILIEWERK GEDAAN MET PASSIE

Vandaag is er een derde kantoor geopend aan de prestigieuze Kustlaan en aan het hoofd van deze agentschappen staat een meerderheid van Cambier-de Nil: Stephanie en haar partner, maar ook haar schoonbroer, haar moeder en haar oom! Hun doel: hun klanten uiterst gerichte ondersteuning bieden met één enkel credo: lokalisatie.

Cambier de Nil

Geen nood, de familie is afkomstig uit Knokke en dus gespecialiseerd in Knokke-Heist en directe omgeving! Zij bieden exclusief vastgoed aan, voor tweede woningen of hoofdverblijven, gaande van de sublieme hedendaagse loft tot de traditionele villa met authentieke charme, via de flat met een adembenemend zicht op zee. Unieke mogelijkheden in de beste wijken van de stad.

Want zoals je weet, wonen in Knokke is wonen... in het paradijs!

Dat is althans wat de bewoners beweren, en Stéphanie Cambier is een van hen. Frisse lucht, een hoge levenskwaliteit en vooral het gevoel altijd op vakantie te zijn. Laat u dus, net als vele andere kopers, verrassen door de unieke mogelijkheden die de 3 agentschappen van Cambier De Nil te bieden hebben en mis niet om hun prachtige website en hun sociale netwerken, die dagelijks worden bijgewerkt, te bezoeken.

Voor meer informatie, klik HIER.