Bijgewerkt op 3 januari 2023

De lancering van Next2Be is nu!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

De tijdschriften LOBBY en L'Eventail hebben onlangs een vernieuwend project gelanceerd. Het project, Next2Be genaamd, werd gepresenteerd tijdens een gala-avond op dinsdag 13 december in TheMerode social club.

Het thema van de avond was "Wat als de toekomst morgen was? En het tijdschrift waar het over ging, en dat die dag uitkwam, loopt voorop in wat de consumentenacteur van morgen zal zijn!

Next2Be magazine is een verzameling interviews met CEO's en bedrijfsleiders die hun visie geven op de steeds veranderende toekomst van morgen op hun specifieke werkterreinen, maar ook in het algemeen.

Om het Next2Be project voor te stellen, stonden zes uitzonderlijke sprekers, leiders in hun vakgebied, om beurten op het podium van TheMerode. Bart De Smet, voorzitter van het VBO en sponsor van de avond, Philippe Dehennin, voorzitter van Febiac, François Barrault, voorzitter van DIGIWORLD INSTITUTE, Lies Eeckman, gedelegeerd bestuurder van Polestar België en Luxemburg, Edouard Chatenoud, gedelegeerd bestuurder van TIKEHAU CAPITAL BENELUX en Francine Messinne, geassocieerd advocaat bij CEW PARTNERS.

Ga voor de inhoud van deze inspirerende interviews naar de boekhandels! Next2Be magazine wordt daar verkocht voor 10 euro.

En hier zijn enkele foto's van de lancering van het project.