Bijgewerkt op 19 januari 2023

Golfwedstrijd Henegouwen : 3de editie !

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

De "Hainaut Golf Contest" is in 2021 ontstaan uit de ambitie van de beheerders van de 3 golfterreinen van de Frans-Belgische grensregio Henegouwen(Golf de Mormal, Mont Garni Golf Club en Royal Golf Club du Hainaut)om gedurende 3 dagen het grootste aantal amateurspelers te verzamelen rond een feestelijke en gezellige wedstrijd vol verrassingen. De eerste twee edities waren een groot succes, met ongeveer 400 deelnemers tijdens de drie wedstrijddagen. Op basis van dit succes heeft het organisatiecomité besloten dit sportevenement een permanent karakter te geven.

De deelnemers komen voor deze3e editie bijeen van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli 2023 voor 3 wedstrijddagen. Zij spelen afwisselend op elke golfbaan in een andere dubbelformule. Het evenement staat open voor alle spelers die lid zijn van een nationale golfbond, ongeacht of ze lid zijn van een club.

Voor een bedrag van 160 tot 260 euro per persoon strijden de spelers in teamverband op 3 uitzonderlijke golfbanen in de grensoverschrijdende regio Henegouwen. Tijdens deze 3 dagen ontvangen zij een polo van het evenement, nemen zij deel aan talrijke approachwedstrijden, winnen zij misschien de uitzonderlijke prijzen die op het spel staan bij de "Hole in 1" en profiteren zij elke dag van een welverdiende gastronomische pauze op de 3 golfbanen van hole n°10. De inschrijving voor de "Hainaut Golf Contest" omvat ook een verkenningsdag op donderdag 13 juli 2023 op één van de 3 banen van het evenement.

Tot slot komen de deelnemers op zondag 16 juli 2023 bijeen op het Domaine du Chant d'Eole voor een gezellig moment rond een prijsuitreiking. Een indrukwekkend prijzenfonds met vele prijzen, opgezet dankzij onze sponsors, zal worden aangeboden aan de beste teams van het algemeen bruto en netto klassement van de 3 dagen. Een bruto en netto klassement per golfbaan zal ook de teams belonen die op elk van de banen van het evenement hebben geschitterd.

Inschrijven kan vanaf maandag 06 maart 2023 via de website van het evenement:

www.hainautgolfcontest.com

Neem voor meer informatie over het evenement contact op met de receptie van een van de organiserende golfbanen:

Golf de Mormal - Tel : +33.3.27.63.07.00 - info@golf-mormal.com / Mont Garni Golf Club - Tel : +32.65.52.94.10 - secretariat@golfmontgarni.be / Royal Hainaut Golf Club - Tel : +32.65.22.02.00 - info@golfhainaut.be