Bijgewerkt op 13 februari 2023

"LOBBY AWARDS 2022" powered by Deutsche Bank - AG Campus - TUESDAG 24 JANUARI

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Om de inspirerende leiders van het afgelopen jaar te huldigen, nodigde het tijdschrift LOBBY(www.lobbymag.com) zichzelf uit op de hedendaagse muren van de AG Campus in Brussel om zijn traditionele LOBBY AWARDS-uitreiking te organiseren. 

Het doel van deze prijzen, die de afgelopen 12 jaar jaarlijks zijn uitgereikt, is het identificeren van leiders die zich het afgelopen jaar op verschillende gebieden hebben onderscheiden. Dit zijn inspirerende persoonlijkheden die door een sterk gebaar of een aanhoudende aanwezigheid in hun communicatie hun stempel hebben gedrukt op de maatschappelijke debatten in België. En we wijzen de weg naar de gemeenschap!

De avond werd ingeleid door François Didisheim, oprichter van het tijdschrift, en gesponsord door Alexander De Croo, onze premier. Onder leiding van Thomas de Bergeyck betraden de winnaars en partners het podium voor de uitreiking van de Male Leader of the Year aan Giles Daoust en Laurent Hublet, die samen de eerste plaats behaalden, en de Female Leader of the Year aan Ilham Kadri.

Om de avond in stijl af te sluiten, kwamen gasten, winnaars en partners bijeen voor een cocktail.

Ontdek de foto's van het evenement... © Pierre-Olivier Tulkens 

AFTERMOVIE

MEDIA IMPACT