Gepubliceerd op 23 februari 2023

Zeilen in de Middellandse Zee, wat anders?

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

De Middellandse Zee laat ons altijd dromen en elke gelegenheid is goed om haar kusten te ontdekken. De Cycladen zijn een reeks schitterende eilanden die door de wil van Poseidon aan de zee zijn ontsproten. Hun schoonheid is geen mythe en Griekenland blijft een zintuiglijk land, veel meer dan een openluchtmuseum. De Kroatische kustlijn en haar ontelbare eilanden vormen een even kostbaar decor als de juweeltjes van het werelderfgoed die bij elke tussenstop te zien zijn. Albanië tenslotte, het land van de adelaars, ontstaan uit Byzantijnse, Griekse, Romeinse, Venetiaanse en Ottomaanse invloeden, heeft alle troeven van een eindelijk onthuld geheim. De zon, de azuurblauwe wateren, eeuwenlange geschiedenis, een smakelijke en gemengde keuken, de Middellandse Zee wint op alle fronten!


Europa - Zeilen op de Cycladen - Tussen juni en oktober 2023

Vanaf 5 190€ / pers.8 dagen / 7 nachten Vluchten, transfers, volpension, wijn bij de maaltijden en alle excursies inbegrepen.

Sterke punten :

- De ontdekking van vele onbekende eilanden naast Mykonos en Santorini- Een majestueuze 3-mast klipper voor slechts 34 passagiers- Een all-inclusive programma, inclusief drankjes aan boord

HET PROGRAMMA


Europa - Yachting in Kroatië - Tussen april en oktober 2023

Vanaf €3.420 / pers.10 dagen / 9 nachten Vluchten, transfers, volpension en wijn inbegrepen.

Sterke punten :

- Rondleidingen inbegrepen: Dubrovnik, Hvar, Split, Trogir, Zadar, Zagreb, Plitvice Nationaal Park.- Vrije verkenning van de eilanden Sipan, Korcula, Rab en Krk.- De keuze tussen de Adriatic Blue en de Casablanca, twee elegante en intieme jachten.

HET PROGRAMMA


Europa - Yachting in Albanië, het geheime Middellandse Zeegebied - Van 8 tot 15 oktober 2023

Vanaf € 4.690 / pers.8 dagen / 7 nachten Vluchten, transfers, volpension en alle excursies in Albanië inbegrepen.

Sterke punten :

- De ontdekking van een nog geheim land- Het bezoek van 3 grote Unesco werelderfgoederen: Butrint, Berat, Gjirokaster- Het bezoek van Tirana, de hoofdstad met zijn eclectische architectuur- Een kustvaart aan boord van een boot met kleine capaciteit (72 passagiers)

HET PROGRAMMA


Meer informatie op www.rivagesdumonde.be