Bijgewerkt op 17 april 2023

Versheid en smaak gegarandeerd!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

De Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit biedt een uitbarsting van verse grapefruit, in evenwicht gehouden door de zoete noten van roze grapefruit. De perfecte hoeveelheid koolzuur en sap maken het de perfecte basis voor een premium tequila of wodka of een verfrissende spritz.

DE PERFECTE MIXER KRIJGEN

Handgeplukte rode en roze pompelmoezen zorgen voor een verfrissend zure toets. Ze zijn zowel zoet als zuur en heerlijk bitter. De veldpompelmoes van de familie Quirante rijpt in het zonnige Alicante, Spanje. Een team van agronomen (experts in bodembeheer en teelt) zorgt voor een optimale groei en een tijdige oogst. De gewassen worden voortdurend onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor we op slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee het lekkerste fruit kunnen telen.


Het resultaat is een heerlijke frisdrank en een blender, geen kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffengemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

PROEF DE ULTIEME PALOMA!

Paloma is een dorstlessende cocktail op basis van tequila die heel gemakkelijk te bereiden is. De drank wordt al sinds de 19e eeuw gedronken en betekent "duif" in het Spaans, een toepasselijke naam voor deze sprankelende roze grapefruitdrank. Hoewel er veel variaties zijn, zijn twee elementen essentieel in elk Paloma-recept : tequila en grapefruit. Het is de perfecte combinatie, vooral met een sappig schijfje grapefruit.

Zin in een heerlijke Paloma? Ontdek het recept op de website van Fever-Tree.

PALOMA INGREDIËNTEN

Hier zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor dit zeer eenvoudige recept:

HOE MAAK JE DE ULTIEME PALOMA

Hier zijn drie stappen om een perfecte Paloma te maken:

Stap 1: Vul een highball-glas met vers ijs - hoe meer ijs, hoe langer je drankje koud blijft.

Stap 2: Giet er 50 ml tequila bij en vul aan met 150 ml Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit.

Stap 3: Garneer met een schijfje roze grapefruit

Optioneel - Rand het highball glas met zout