Bijgewerkt op 7 april 2023

TATTOO ZONDER TABOE ! Om zonder mate gedragen te worden...

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

Al generaties lang staat het tatoeëren, verheven tot kunstvorm onder de naam iremuzi, centraal in de Japanse volkscultuur. centraal in de Japanse populaire cultuur. Deze praktijk overstijgt sociale verschillen, overstijgt de barrières van generatie en geslacht. Het stelt degenen die het dragen in staat hun persoonlijkheid, hun aspiraties, hun verlangen om te verschijnen. Zoals een tatoeage vertrouwen geeft, wordt parfum een onzichtbaar teken.., het geeft kracht en welzijn aan degenen die ervoor kiezen... en ook aan degenen die het inademen. Geïnspireerd door dit principe heeft ANNAYAKE twee parfums gecreëerd met het embleem van het dier het meest mythische dier in het Japanse bestiarium: de draak, die ook een getatoeëerd symbool is getatoeëerd symbool van levenskracht in Japan. De twee geuren MOOD FOR TATTOO geuren roepen dit symbool op alsof het op de huid geschreven staat...

DE DRAAK: EEN GEUR VAN ABSOLUTEN

Zowel in de keizerlijke als in de populaire cultuur vertegenwoordigt de draak in de eerste plaats... absolute macht vanwege zijn onsterfelijkheid. Maar zijn meervoudige, onvoorspelbare en majestueuze aard en majestueuze aard verleent het ook de deugden van evenwicht, wijsheid en voorspoed.

TATOEAGE ZONDER TABOES 

VLOEIBAAR ALS EEN PARFUM, AARDS ALS EEN PARFUM

In tegenstelling tot de westerse beeldspraak die de draak associeert met vuur, verbindt de Japanse mythologie verbindt de Japanse mythologie hem met water, en met alles wat met het waterelement te maken heeft. Het noemt de draak: Ryu [of ]. De beroemdste en machtigste is Ryujin, de god van de zee en de oceanen. Van water tot parfum, de relatie is duidelijk en het gekozen blauw voor deze nieuwe limited editions is geïnspireerd op het diepe, dichte blauw van de oceanen. limited editions zijn geïnspireerd op het diepe, dichte blauw van de oceanen.

OLFACTORISCHE METAMORFOSES: ALLE RIJKDOM VAN HET LEVEN

Hoewel angstaanjagend en machtig, is de draak een welwillende koning van de metamorfose. Hij kan zichzelf veranderen zoals hij wil, zelfs in een mens. Bovenal kan hij onzichtbaar worden. Als een parfum dat opstijgt zonder tastbaar te zijn. Dit vermogen tot metamorfose wordt geïllustreerd in de olfactorische piramide van de twee parfums: van de topnoot naar de... parfums: van de topnoot tot het spoor, een parfum evolueert, verandert en groeit met de tijd en de huid waarop het wordt aangebracht. tijd en de huid waarop het leeft.

STEMMING VOOR TATTOO - VROUW - Sensuele en bloemige indrukken

De eerste tinten van MOOD FOR TATTOO WOMAN zijn helder, vol vitaliteit. Mandarijn en bergamot barsten los, terwijl bijna tegelijkertijd de bloemig-fruitige bloemig-fruitige nuances van perzikbloesem en appelbloesem zorgen voor een serene gloed, zoet en fris.

Het ontwerp op de huid wordt voluptueus dankzij de drie meest expressieve bloemen van de fijne parfumerie: roos, jasmijn en tuberoos. Hun combinatie geeft weelderige weelderige, prachtige noten die zowel extravert als mysterieus zijn. Oranjebloesem, ook aanwezig, voegt een poederige, groene en zijdeachtige harmonie toe. en zijdeachtige harmonie. Als metafoor voor lichaamskunst laat het tweede huideffect van sandelhout en muskus een sensueel spoor achter zonder agressief te zijn. een sensueel spoor zonder agressiviteit. Tenslotte tekenen amber en vanille de geur, met hun verslavende tederheid.

STEMMING VOOR TATTOO - MAN - De afdruk van een houtachtige en fruitige varen

De durf van MOOD FOR TATTOO MAN is om bijna antagonistische geuren te combineren tot een harmonie van groene, fruitige en houtachtige geuren. Intens levendig, deze olfactorische tattoo maakt gebruik van frisse noten van citroen, bergamot bergamot, versterkt door berijpte ananas en licht zoete rabarber. Na deze sprankelende vlucht wordt het ontwerp afgedrukt, elegant in een origineel fruitig-bloemig duo. De verfijning van lavendel en irisboter wordt aangevuld met de aanwezigheid van appel, die deze compositie van een varen met een zacht accent van verboden fruit versterkt, nieuwe generatie. Tenslotte de sensualiteit van de altijd onweerstaanbare muskus en de oneindig strelende tonkaboon en de oneindig strelende tonkaboon brengen een diepte en dichtheid aan de amber en intens gefacetteerd lederachtig akkoord.


Verkrijgbaar in april en in de beste parfumerieën vanaf eind april.