Ierse biologische zalm

Ierse biologische zalm

Ierland is de op twee na grootste zalmproducent van het Europese continent. Het produceert echter slechts 1% van de Europese zalm, ver achter Noorwegen en Schotland. Alle kwekerijen op het eiland produceren volgensbiologische landbouwspecificaties, waardoor Ierse zalm een zeer gewaardeerd product is onder biologische specialisten. Ierse zalm staat bij veeleisende consumenten bekend om zijn stevige vlees met weinig vet en een volle smaak. De zalmkwekerijen in Ierland worden bewogen door de stromingen van de Atlantische Oceaan, met name de Golfstroom. Dus ondanks dat de zalm in kooien wordt gekweekt, zwemt hij zeer actief, wat bijdraagt aan hun evenwichtige spierontwikkeling.

749 480 High Level Communications

Abonnez-vous !

Abonnez-vous à l’un de nos magazines ou à l’une de nos newsletters.

Zoek naar een artikel
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke diensten, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van bepaalde soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van onze website en de diensten die wij kunnen aanbieden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u het gebruik van cookies. Deze zorgen voor de goede werking van onze diensten.