Bijgewerkt op 1 september 2022

Next2Be is geboren!

Door Shana Devleschoudere
Deel op

De wereld is in grote beroering! In de zomer van 2022, tegen de achtergrond van een laag moreel klimaat na twee jaar Covid, de oorlog in Oekraïne, uitzonderlijke geopolitieke spanningen en grote energie-, klimaat- en economische crisissen, hebben de pers- en communicatiegroepen High Level Communication (met het LOBBY magazine en de daarvan afgeleide B2B events) en Berpress (met het Eventail magazine en de daarvan afgeleide B2B en B2C events) besloten de sombere omstandigheden van het moment te trotseren en lanceren ze samen het Next2Be project!
Next2Be is een initiatief dat een bewuste blik op de toekomst beoogt, met vertrouwen in het vermogen van de mens om te anticiperen op de wereld van morgen, om zichzelf opnieuw uit te vinden, te innoveren en zijn toekomst voor te bereiden. Met Next2Be, is de toekomst nu!
Vandaag maakt elke speler in het economische leven zijn eigen revolutie door en moet hij zijn producten en diensten kunnen transformeren, wil hij kunnen inspelen op het nieuwe gedrag en de nieuwe verwachtingen van de consumenten van morgen.
Next2Be is een project dat precies gericht is op deze bedrijven die zich midden in een transformatie, of zelfs een grondige verandering, bevinden. Het is een multimediaal communicatieplatform dat de economische actoren een unieke gelegenheid biedt om te praten over hun strategieën voor de aanpassing aan de eisen en nieuwe behoeften van de consumenten van morgen.
Next2Be is een krachtig communicatie-instrument, in harmonie met de nieuwe wereld die wordt gebouwd. Next2Be is "Het oog van de consument van morgen".
De Next2Be-campagne zal verschillende communicatieniveaus omvatten: een papieren publicatie, in horizontaal formaat, zonder reclame + beknopte informatie gepubliceerd op onze websites en verzonden naar de contact bases van L'Eventail en LOBBY + videocapsules geproduceerd op de websites van onze partnerbedrijven en uitgezonden op Youtube + gerichte radiodekking dankzij BXFM Radio + een grote Gala avond die de zakenwereld zal verwelkomen en het Next2Be programma voor 2022 zal versterken, op dinsdag 13 december, in de enige echte business & social club in Brussel, TheMerode.
Om maar een paar van de partners te noemen die reeds tot het Next2Be-project zijn aangetrokken: Polestar, de architectenbureaus Jaspers & Eyers en A2M, Interparking, Knokke-Heist Gemeente en Idate Digiworld
Met het conflict in Oekraïne en de COVID19-pandemie is ons gedrag op zijn kop gezet, en we hebben de ontwikkelingen die zich vroeg of laat zouden hebben voorgedaan, waarschijnlijk al een paar jaar voorzien. Het Next2Be-project is uit deze versnelling geboren en heeft de ambitie om voor zijn partners het venster op deze nieuwe horizonten te openen.
Bent u ondernemer of bedrijfsleider en wenst u deel te nemen aan dit veelbelovende initiatief en meer informatie te ontvangen, neem dan contact op met Yves de Schaetzen op +32 475.82.96.00 of via e-mail op yves@macstrat.be of Thierry Misson op +32 477.73.45.00 of via e-mail op tmisson@eventail.be of François Didisheim op +32 475.70.61.93 of via e-mail op fdi@highlevelcom.be.
Om meer te weten te komen over het Next2Be-project, ga naar deze link. Richt u intussen met belangstelling en enthousiasme op uw nabije toekomst: het weekend is aangebroken!