Bijgewerkt op 31 maart 2022

Lente benodigdheden!

Door Shana Devleschoudere
Deel op Delen op Linkedin

In deze negende editie van de Gentlemen & Ladies Nieuwsbrief, ontdek onze must-haves voor het lenteseizoen...
Voor een vleugje schoonheid en glans dompelt u zich onder in de nieuwe Valmont huidverzorging, rijk aan helderheid. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van mode en accessoires in de Butterfly boetieks. Vereeuwig uw mooiste herinneringen met gepersonaliseerde juwelen van Thea Jewelry. Dompel u onder in de wereld van Italiaanse elegantie dankzij de creaties van het Huis Degand. Tot slot, vier de komst van de zomer met de nieuwe Tonic van Fever-Treeom je lenteavonden op te vrolijken!

Iets om je lente op te vrolijken, dames!

Als de lente een cosmetica gamma was, zou dit het zijn. Simpel gezegd, nooit eerder was een huidverzorgingsproduct zo fris, evenwichtig en licht .
De reeks Luminosity van Valmont brengt ons terug naar de basis: 4 producten voor een complete en perfecte routine. Schoonheid is niet langer ingewikkeld of zelfs bewerkt, zij is eenvoudig, zacht, aangeboren en aangepast aan alle vrouwen van de wereld.
Deze routine geeft ons de glans die onze huid verloren had. Onder de ontelbare lagen van verschillende producten, serums en crèmes die beloven maar teleurstellen, wordt onze huid moe en verliest haar glans. De meeste vrouwen spenderen grote sommen geld aan het zoeken naar de juiste huidverzorgingsproducten voor hun gezicht, tevergeefs, en nemen uiteindelijk genoegen met schijnvertoningen. Valmont Tegenover deze impuls heeft men op de eenvoudigstemanier een briljant antwoord gevonden.
Allereerst het LumiMask: deze aangename textuur wordt in alle sereniteit op het gezicht aangebracht. Het rust een paar minuten en bevrijdt de huid van haar onzuiverheden en rommel. Na het afspoelen vindt u een ongeëvenaarde vitaliteit en een lang vergeten zuiverheid.
Ontdek dan de frisheid van LumiPeel. Dit exfoliërende water wordt aangebracht met een wattenschijfje, zoals een micellair. Het geeft een gevoel van welzijn en vernieuwing bij aanraking met de huid. Een onmiddellijke moeiteloze gloed, voor een natuurlijk zachte huid en een vlekkeloze teint. Wat nog meer ?
LumiSence is een wonder behandeling. Vergelijkbaar met onze oude (en nu zeer "has-been") serums, doet deze efficiëntiebom alles wat op zijn pad komt. Het principe is vernieuwend: het vermindert de hoeveelheid zichtbare poriën op de huid. Het versterkt dus onmiddellijk de natuurlijke glansmechanismen. Na slechts 2 maanden zal 18% van je poriën verdwenen zijn, en dat is geen geringe prestatie, dames.
Last but not least, de room! LumiCream, voor degenen onder u die het goed kennen. Deze crème hebben wij getest, in alle mogelijke en onvoorstelbare merken, in alle formaten en in alle kleuren. Zoek niet verder, het is duidelijk LumiCream dat het verschil zal maken. Deze echte teintverbeteraar wordt aangebracht en afgezet als een tweede huid. Deze subtiel parelmoerachtige crème geeft uw gezicht onmiddellijk een stralende te int en accentueert elk van uw gelaatstrekken. De formule heeft de neiging de teint blijvend op te helderen, tot 13% van het licht hersteld.
Maak uiteindelijk plaats in uw beautycase, want u hebt alleen deze vier kleine metgezellen nodig om u echt mooi te voelen. Een vrouw straalt door haar aura, haar schoonheid en haar aangeboren licht, en wij zijn soms geneigd dit te vergeten.
Laten we het natuurlijk houden, dames, natuurlijk en helder!
Info en e-shop via Valmont

De winkel waar je vlinders van in je buik krijgt!

Het verhaal van Vlinder verhaal begon in 2007 toen hun eerste winkel werd geopend in Waterloo, in de Wellington Gallery. Bekend om hun selectie van ontwerpers, Vlinder is een confectieboetiek voor dames met een ruime keuze aan kleding, tassen, schoenen en accessoires die u zullen verleiden.
Vandaag heeft het bedrijf drie boetieks, twee in Waterloo en één in Ukkel. Het merk is ook zeer aanwezig op sociale netwerken en op hun website, waar je je favoriete stukken kunt shoppen. Ook al heeft elke winkel zijn eigen identiteit en zijn eigen merken, een gemeenschappelijke noemer verbindt hen allen: de klanten kleden, niet alleen volgens de laatste mode-diktaten, maar ook volgens hun persoonlijke levensstijl.
Gedurende al die jaren, Vlinder heeft het geluk gehad zowel zijn team als zijn winkels te kunnen uitbreiden. Ook al is hun dienstverlening geëvolueerd, de waarden die door de winkel worden verdedigd zijn niet veranderd. Aandachtig luisteren, respecteren en zo dicht mogelijk bij uw wensen adviseren zijn voor hen een prioriteit. Zij maken ook een erezaak van de kwaliteit van de producten. De selecties worden met de grootste zorg gemaakt, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan modetrends .
In de winkels VlinderU vindt er merken zoals Isabel Marant, Vanessa Bruno, Clio Goldbrenner, Parajumpers, Âme, IRO, Jérôme Dreyfuss, Jeff, Forte_Forte, Not Shy, Nanushka, Margaux Lonnberg, Âme en nog veel meer.

Info & e-shop via Vlinder


Je mooiste herinnering, levenslang bij je

Thea Juwelen viert elke dag de woorden die jouw verhaal symboliseren.
Een sterk en blijvend concept, dat de neiging heeft uw herinneringen te vereeuwigen.
Laten we in een paar woorden dit merk ontdekken dat sinds enkele jaren een rage is. Laten we aannemen dat in het leven, bepaalde woorden, bepaalde data, bepaalde plaatsen, ons markeren. Deze symbolen die wij met ons meedragen, die een herinnering, een idee, een liefde, vreugde vertegenwoordigen, blijven uiteindelijk verkrampt in onze geest. Dus waarom geven we ze niet meer ruimte? Dit is precies de ambitie van Maison Thea Jewelry.
Vereeuwig deze herinneringen in schoonheid met een armband, een ring of een halssnoer door middel van duurzame en harmonieuze juwelen. De kwaliteit van de materialen, hun duurzaamheid, halfedelstenen en een onberispelijke ethiek kenmerken de kracht en het engagement van Thea Jewelry.
"Als ik Thea Jewelry creëerde, was het vooral om woorden te vieren. Ik denk natuurlijk aan voornamen - waaronder die van mijn dochter Thea, die aan de wieg stond van het merk - maar ook aan tijden, steden of zelfs mantra's die we in ons willen verankeren, zoals een tatoeage. Ik besefte al gauw dat deze woorden een kracht hebben: ze troosten, ze bemoedigen en vooral, ze geven kracht. Een woord schrijven op een juweel van Thea betekent de tijd nemen om je geschiedenis te symboliseren en het elke dag dicht bij je hart te houden," legt Emilie Duchêne, oprichtster van het merk, uit.
Eén ding is zeker: een juweel van Thea is verre van anekdotisch. Het resoneert met ons vanwege de betekenis die het bevat, zijn handtekening is zowel uniek als persoonlijk .
"Sinds kort ben ik er erg trots op te kunnen zeggen dat onze creaties ook ethisch zijn. Aanvankelijk was ons ecologisch initiatief Reborn niet meer dan een wens, maar het werd al snel duidelijk: deze nieuwe richting is een grote JA tegen de waarden van transparantie, traceerbaarheid en menselijkheid die ik al die jaren heb uitgedragen. De toekomst van Thea? Ik zie het net zo mooi en uitdagend als het de afgelopen 10 jaar is geweest. Met een flinke dosis emoties, optimisme, engagement en vooral, met de liefde en de verhalen vanonze gemeenschap die ons elke dag een beetje meer doen vibreren " legt Emilie Duchêne uit.
Nu is het aan jou om te kiezen welk souvenir je wilt dragen, voor altijd...
Info & e-shop via Thea Jewelry

Maison Degand: overhemden die tijd besparen!

De Degand House bundelt zijn krachten metfuturistisch Italiaans vakmanschap om duurzame overhemden van technische stoffen te maken. Wat eruitziet als een klassiek overhemd is in werkelijkheid gemaakt van een high-end technische sportstof die zorgt voor volledige bewegingsvrijheid, kreukvrije prestaties en vereist geen strijken na de machinewas.
Met een delicaat evenwicht tussen nostalgie en innovatie, is de Degand House herdefinieert de grenzen tussen klassiek en hedendaags, natuurlijk en kunstmatig. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, wit of lichtblauw, met een Italiaanse kraag en eenvoudige manchetten.
Een must-have voor de zomer - Verkrijgbaar in de winkels en online.
Info en e-shop via Maison Degand

Een tonicum in de kleuren van de lente!

De nieuwe tonic die uw favoriete Gin Tonic cocktailradicaal zal veranderen. De nieuwste innovatie van Fever-Tree nu te koop in België en Luxemburg!
Met zijn zoete en fruitige smaak is de Tonic Framboos & Rabarber radicaal anders dan de andere tonics in het assortiment Fever-Tree. Om dit unieke product te creëren, heeft het team van Fever-Tree ging het team op zoek naar de best mogelijke ingrediënten. En ze hoefden niet ver te zoeken: de rabarber komt uit het Verenigd Koninkrijk en de frambozen uit de beroemde Strathmore Valley in Schotland.
Betere groeiomstandigheden voor frambozen zijn bijna niet te vinden. Hun aroma is helderder en intenser dan dat van frambozen die in zuidelijker streken worden geteeld. Ze worden met stoom gedistilleerd en met de hand geplukt, wat de versheid en het behoud van het volle aromagarandeert.
De malse, pittige rabarber is afkomstig van een boerderij in Norfolk, Engeland, die deel uitmaakt van een Britse coöperatie van lokale telers.
Hier, onder de bries van de nabijgelegen Noordzee en met overvloedige regenval, rijpt hij in de beste omstandigheden.
Fever-Tree Framboos & Rabarber leent zich perfect voor verschillende cocktailrecepten. U kunt deze tonic bijvoorbeeld mengen met uw London Dry Ginfavori, roze gin, wodka of een aperitieflikeur. Hier is hoe je het serveert:
1. Vul een groot glas met ijs.
2. Kies je favoriete alcohol.
3. Eindig met 20 cl Fever-Tree
Frambozen & Rabarber Tonic.
4. Garneer je glas met een paar verse
verse frambozen.
Laat het avontuur beginnen! En om het te houden, bekijk de pagina in de laatste uitgave van Gentlemen & Ladies magazine!
Info en e-shop via Jet Import